Jeu de Boules activiteit altijd succes.  

Onze vereniging stelt haar schitterende locatie ook beschikbaar voor degenen die iets te vieren hebben. Dat kan een verjaardag zijn, een jubileum, een reünie, een huwelijksfeest, een personeelsfeestje of gewoon om er eens uit te zijn. Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Het is wel de bedoeling dat bij een dergelijke activiteit ook gebould gaat worden. Wij zorgen dan voor het nodige spelmateriaal en uitleg en begeleiding. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan er buiten of binnen worden gespeeld.

Het is de bedoeling dat een dergelijke activiteit buiten de speeltijden van onze eigen leden gebeurd. Dat betekent NIET op dinsdagmiddag en ook NIET op woensdagavond. Op zaterdag en zondag kan dat wel na sluitingstijd. Dat is op zaterdag na 17 uur en op zondag na 15 uur.

Wilt u deze activiteit uitbreiden met lunch/brunch of buffet is dit mogelijk. Wij hebben een 6-tal traiteurs die graag bereid is uw wensen met hen door te nemen.

Voor meer informatie over onze BPT verzoeken wij u een mailtje te sturen naar onze coördinator van de BPT, Hans van Troost. Het adres is: bpt@jdbcdongen.nl. Hij zal dan zo spoedig contact met u opnemen om U nader te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Bestuur

Jeu de Boules Club Dongen