Zomerkampioenschap 2021

Beste clubleden,

Aangezien we dit jaar geen zomercompetitie hebben kunnen spelen, heeft de WECO besloten om het deze keer op een andere manier te doen. U kunt zich per paar inschrijven op een van de twee speeldagen, namelijk zondag 11 juli of zaterdag 17 juli. Er wordt op beide dagen in twee poules gespeeld met elk 3 wedstrijden en de poulewinnaars van zondag 11 juli en zaterdag 17 juli spelen (onder voorbehoud) op zondag 18 juli de GROTE FINALE. Het winnende equipe is dan de ZOMERKAMPIOEN van 2021. Bij gelijke eindstand in een poule wordt dmv een shoot-out uiteindelijk het winnende equipe bepaald.

Volgende week hangen de posters en de inschrijfformulieren in het clubgebouw en kunt U zich hiervoor opgeven. Bovendien ontvangt U nog een mailtje van de ledenadministratie.

Wat ons betreft: een BOULE speelplezier en gezelligheid.

WECO JdbC Dongen

Voorrondes zomerkampioenschap

De afgelopen weken hebben we in twee voorrondes gestreden om 4 plaatsen in de finaleronde op zondag 25 juli. De winnaars van de 1e speeldag waren Joop Weterings & Hans van Leeuwerden (poule A) en Wil van Belkom & Stan Dankers (poule B). Op de 2e speeldag kwamen Hans van Troost & Pierre de Jong (poule A) en Willy en Wim Boersen (poule B) als groepswinnaars uit de bus. In de finaleronde spelen alle equipes tegen elkaar en de winnaars mogen zich de Zomerkampioen van 2021 noemen. Het belooft zeker spannend te worden, dus kom even kijken.

WECO JdbC Dongen

Recent Posts