Winteruitwisseling VOP Udenhout

Winteruitwisseling VOP 2021

Nu de coronamaatregelingen steeds verder versoepeld worden, komen er ook meer mogelijkheden om wedstrijden en uitwisselingen bij het boulen te organiseren.

Een ervan zijn de WINTERUITWISSELINGEN tussen de verschillende jeu de boulesverenigingen uit de regio, te weten La Donnee en PVT uit Tilburg, Cochonnet uit Loon op Zand, VOP uit Udenhout, PCO uit Oisterwijk, Sprang-Capelle en JdbC Dongen.

De eerste samenkomst was op zaterdag 9 oktober bij VOP in Udenhout. Het heet Winteruitwisseling, maar daar was gezien het weer absoluut geen sprake van! Het zonnetje was ruim aanwezig die dag.

Onze vereniging was op deze gezelligheidstoernooi met maar liefst 11 equipes aanwezig, een behoorlijk aantal mogen we toch wel zeggen.

Er moesten 4 wedstrijden gespeeld worden, waarbij geprobeerd werd om in de 1e ronde niet tegen eigen clubteams te hoeven spelen.

Met behulp van een computer werden de lotingen gedaan.

Na afloop was de prijsuitreiking en ging Dongen er met drie prijzen naar huis. De 1e prijs voor Wil van Belkom en Stan Dankers, de 3e prijs  voor Wil en Annemie van Dungen en de 4e plaats voor Wim en Willy Boersen. Zij kregen een mooi pakket mee naar huis!

Elke maand wordt er zo’n winteruitwisseling georganiseerd en op zaterdag 4 december is het in Dongen.

Wij feliciteren alle deelnemende equipes en bovenal de prijswinnaars.

Proficiat allemaal.

Een boules groeten

WECO JdbC  Dongen

Recent Posts